Žal "offcanvas-col1" ne obstaja.

Žal "offcanvas-col2" ne obstaja.

Žal "offcanvas-col3" ne obstaja.

Žal "offcanvas-col4" ne obstaja.

SI

Impressum

SALESIANER MIETTEX PERITEKS d.o.o.
Blatnica 2
1236  Trzin
Tel.: +386 1 563 70 99
Fax: +386 1 562 18 49
E-Mail: info@salesianer.si
Matična številka: 5606861000
ID za DDV: SI22803653

 

Članstva

E.T.S.A.

 

Pravice kopiranja

Storitve in vsebine na spletni strani so avtorsko zaščiteni. Vsako razmnoževanje, distribucija ali druga uporaba je dopustno le v okviru dovoljene uporabe (na primer prenos podatkov, če je ta možnost ponujena).

 

Zaščita podatkov

Vsi podatki na spletni strani so zaščiteni na podlagi trenutno veljavne nacionalne in evropske zakonodaje za področje varstva podatkov ter se uporabljajo le v namene povpraševanja oz. ponudbe. Podatki se ne prodajajo, dajejo v najem ali posredujejo tretjim osebam.

 

Povezave

Spletna stran vsebuje tudi povezave na strani drugih ponudnikov. Za kakršne koli nevarne vsebine na teh straneh, lastnik te spletne strani ni odgovoren. Tuje spletne strani, ki so dostopne preko teh povezav, smo - kolikor je bilo tehnično in razumno možno - preverili, da ne vsebujejo nevarnih vsebin.

 

Spletne povezave

Spletne povezave na domači spletni spletni strani so dovoljene s soglasjem upravljalca. Vključitev posameznih strani v podstrani drugih spletnih strani, je prepovedano.

 

Sprejetje splošnih pogojev uporabe

Z uporabo spletne strani uporabnik sprejema splošne pogoje uporabe in se strinja, da vse podatke, ki so nezakonitih, moralno žaljivih, pornografskih ali drugih spornih vsebin, ne razpošilja na druge uporabnike. Upravljavec strani si pridržuje pravico do brisanja teh vsebin s strani.

 

Razpoložljivost

Pridržujemo si pravico do spremembe podatkov. V okviru stalnega posodabljanja spletne strani, se lahko storitve ali ponudbe spremenijo  tudi brez predhodnega obvestila.

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close