Žal "offcanvas-col1" ne obstaja.

Žal "offcanvas-col2" ne obstaja.

Žal "offcanvas-col3" ne obstaja.

Žal "offcanvas-col4" ne obstaja.

SI

Zakaj izbrati najem tekstila?

SALESIANER-jeva profesionalna storitev najema tekstila prinaša številne prednosti v primerjavi z rešitvami za pranje perila znotraj podjetja. Odpravlja potrebo po vlaganju v nakup in tekoče vzdrževanje pralnih ter sušilnih strojev, hkrati pa zagotavlja razpoložljivost oblačil tudi ob večjih količinah obdelave.

SALESIANER ima usposobljeno ekipo zaposlenih z dolgoletnimi izkušnjami na področju pravilnega ravnanja s tekstilom. To zagotavlja ne le visoko stopnjo kakovosti, temveč tudi skrbno ravnanje s tekstilom, kar podaljšuje njegovo uporabnost. Trajnost je trdno zasidrana v etosu podjetja, ki uporablja pralna sredstva v kombinaciji s trajnostnimi viri energije. Namesto da bi star tekstil zavrgli, ga ponovno uporabijo v različnih projektih recikliranja, s čimer podpirajo krožno gospodarstvo.

SALESIANER-jeva zavezanost storitvam omogoča strankam, da se osredotočijo na svojo osnovno dejavnost, namesto da bi namenjale čas in sredstva za nego tekstila. To pomeni, da stranke ne nosijo stroškov osebja za interno pralnico ali investicijskih stroškov za stroje. Najem tekstila in s tem povezane storitve predstavljajo gospodarno in trajnostno alternativo lastni pralnici in lastnemu tekstilu, kar omogoča prihranek stroškov in virov ter zagotavlja visoko kakovost, prilagodljivost, higieno, prihranek časa in udobje.

warum kostenersparnis

Prihranki stroškov

Storitev profesionalnega najema tekstila lahko pomaga prihraniti stroške. Zunanje izvajanje nege tekstila odpravlja potrebo po naložbah v pralne ali sušilne stroje ter s tem povezane operativne stroške in stroške osebja. Storitev prevzema in dostave lahko tudi zmanjša stroške skladiščenja. Najem tekstila je torej lahko stroškovno učinkovita alternativa za profesionalno nego tekstila v primerjavi z rešitvami za pranje perila v podjetju.

warum Ressourcenschonung

Ohranjanje virov

Uporaba profesionalnih industrijskih pralnih in sušilnih strojev lahko dokazljivo zmanjša porabo vode in energije. Učinkoviti procesi optimizirajo uporabo virov, kot so voda, energija in pralna sredstva. Certificirana, okolju prijazna pralna sredstva in postopki pranja pomagajo zmanjšati vpliv na okolje. SALESIANER-jeva nacionalna mreža pralnic in optimizirane transportne poti igrajo ključno vlogo pri trajnostnem zmanjševanju negativnih vplivov na okolje.

warum flexibilitaet

Prilagodljivost

Prednost, ki jo SALESIANER ponuja svojim strankam, je prilagodljivost pri prilagajanju količine tekstila ustreznemu povpraševanju, tudi v časih največje porabe. Količino in vrsto najetih tekstilij je mogoče hitro prilagoditi sezonskim nihanjem v hotelirstvu in gostinstvu ter splošnim spremembam v poslovnem okolju, kar zagotavlja nemoteno vsakodnevno poslovanje.

icon drops

Varnost higiene

SALESIANER, vodilno podjetje na avstrijskem trgu na področju ravnanja s tekstilom, zagotavlja, da se najemni tekstil pere in obdeluje higienično v skladu z najvišjimi standardi in normativi. Certificirani postopki pranja in standardizirani pregledi kakovosti zagotavljajo, da je tekstil čist, po potrebi sterilen, ustrezne kakovosti in varen za uporabo v zdravstvu, industriji, trgovini in obrti, kot to določa zakonodaja.

warum zeitersparnis

Prihranek časa

Zunanja oskrba tekstila omogoča pomemben prihranek časa pri vsakodnevnih opravilih. Ni vam več treba skrbeti za nakup, vzdrževanje, skladiščenje, popravilo ali odstranjevanje tekstila. Zakaj? Ker naša storitev najema tekstila podjetjem nudi vse iz enega samega vira. Naše stranke se lahko osredotočijo na svojo osnovno dejavnost, saj SALESIANER prevzame skrb za tekstil in zagotovi strokovno rešitev za vsako zahtevo.

warum nachhaltigkeit

Trajnostni razvoj

Z uporabo najemnega tekstila naši stranke neposredno prispevajo k ohranjanju okolja. Trajnost dosežemo s strokovno obdelavo tekstila, ki temelji na uporabi najsodobnejših tehnologij in strojev ter izboljšavami pralnih sredstev, doseženimi z raziskavami in razvojem. Pri podjetju SALESIANER nenehno izboljšujemo svoj lasten okoljski odtis z uporabo virov v skladu s trajnostnimi načeli, poudarek pa dajemo predvsem obnovljivim virom energije in programom recikliranja.

Aktualne informacije

Za celovit vpogled si prenesite dodatne informacije o tej temi.

Unternehmensfolder 2023 EN mocku eb5d2adf
You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close