Žal "offcanvas-col1" ne obstaja.

Žal "offcanvas-col2" ne obstaja.

Žal "offcanvas-col3" ne obstaja.

Žal "offcanvas-col4" ne obstaja.

SI

SALESIANER ponovno vodilno podjetje

Leitbetriebe Avstrija ponovno priznava SALESIANER kot izjemno podjetje

lb 0120 045f0aef

Podjetje SALESIANER MIETTEX je bilo na letni prireditvi Leitbetriebe Avstrija ponovno certificirano kot vodilno avstrijsko podjetje. Direktorica Leitbetriebe Avstrija Monica Rintersbacher je nagrado podelila prokuristu Thomasu Hadlerju. Izbira vodilnega podjetja poteka po obsežnem kvalifikacijskem postopku. Nagrado prejmejo zgledna podjetja, ki so zavezana trajnostnemu uspehu podjetja, inovacijam in družbeni odgovornosti.

»Vodilna podjetja predstavljajo vzor v domačem gospodarstvu. Pri poslovanju se soočajo z velikimi izzivi, kot sta digitalizacija in pomanjkanje usposobljenih delavcev. S svojo dosledno osredotočenostjo na družbeno odgovornost, trajnostnim razvojem in poštenimi odnosi predstavljajo gonilno silo domačega gospodarstva. Vesela sem, da je naša filozofija vodilnega podjetja vse močnejša in uveljavljena med avstrijskimi podjetji,« je dejala Rintersbacherjeva. Leitbetriebe Avstrija nudi odličnim podjetjem v domačem gospodarstvu edinstveno platformo za intenzivnejšo izmenjavo znanja in izkušenj (know-how) tako panožno kot tudi izven meja svoje države.
»Skupaj postavljamo nove mejnike za trajnostno krepitev razvoja Avstrije kot gospodarske lokacije,« je dejala Rintersbacherjeva.

 

© Slika in besedilo: Leitbetriebe Austria

Nazaj

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close