Žal "offcanvas-col1" ne obstaja.

Žal "offcanvas-col2" ne obstaja.

Žal "offcanvas-col3" ne obstaja.

Žal "offcanvas-col4" ne obstaja.

SI

Obisk mednarodnih novinarjev na sedežu na Dunaju


17. oktobra 2023 smo na sedežu skupine SALESIANER gostili delegacijo novinarjev iz devetih evropskih držav. Novinarsko potovanje je organizirala Evropska komisija (Generalni direktorat za energijo). 

Thomas Krautschneider generalni direktor in lastnik skupine SALESIANER je predstavil izvedene, v prihodnost usmerjene projekte varčevanja z energijo in izbrane teme s področja trajnosti. Po predstavitvi so imeli novinarji priložnost lastniku podjetja zastaviti podrobna vprašanja. Voden ogled podjetja na lokaciji na Dunaju se je izkazal za še posebej zanimivega. Thomas Lorenz regionalni operativni vodja skupine SALESIANER, in Lukas Schadenhofer, vodja ekipe v tehničnem oddelku, sta našim navdušenim mednarodnim gostom predstavila  procese pranja v pralnici in ukrepe, ki so doslej omogočili trajnostno varčevanje z energijo in hkrati ohranjali kakovosti storitev.

Evropski komisiji se zahvaljujemo za organizacijo novinarskega potovanja na Dunaj. Posebna zahvala tudi Rogerju Waiteju in njegovi ekipi.

Nazaj

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close