Žal "offcanvas-col1" ne obstaja.

Žal "offcanvas-col2" ne obstaja.

Žal "offcanvas-col3" ne obstaja.

Žal "offcanvas-col4" ne obstaja.

SI

Uporabljajte brisače, varujte okolje in
zaposlene

Držalo za svitke bombažnih brisač iz linije Bluecare by SALESIANER je odlična vizitka vašega podjetja, ki predstavlja higieno in trajnostni razvoj. Z uporabo bombažne brisače bodo vlaga in ostanki mila ter mikroorganizmov odstranjeni na koži prijazen in učinkovit način. Umazan in čisti del svitka brisače sta v držalu popolnoma ločena, kar zagotavlja visok nivo higiene. Po porabi 40 metrske tkanine se svitek brisače prevzame in obdela v pralnici s preizkušenimi standardiziranimi kemo-termičnimi dezinfekcijskimi pralnimi postopki.

Vaše prednosti

  • kakovostno upravljanje s tekstilom z učinkovitim čiščenjem
  • strokovna priprava pod strogimi higienskimi in okoljskimi zahtevami
  • zanesljiv prevzem in dostava svitkov brisač
  • okolju prijazno zaradi dolge življenjske dobe svitka brisače. Po končani življenski dobi se le-ta ponovno uporabi kot čistilna krpa za delavnice.
  • Namensko ločevanje: beli svitek brisače se uporablja v sanitarnih prostorih v bližini pisarniških prostorov, modri svitek pa v delovnih prostorih in delavnicah

 

Brisače iz tkanine so prijaznejše do okolja kot papirnate brisače

Študija, ki sta jo izvedla WIRTEX (Wirtschaftsverband Textil Service e.V.) in ETSA (European Textile Services Association), z naslovom »Okolju prijazno sušenje rok. Študija trajnostnega učinka tkanine in papirja« potrjuje, da ima sistem brisač iz tkanine očitne prednosti pred papirnatimi brisačami.

Brisače iz tkanine ustvarjajo do 95% manj odpadkov, porabijo do 48% manj energije in imajo do 29% manj toplogrednih učinkov kot papir iz svežih vlaken. Tudi študija „Higiensko sušenje rok. Primerjalna študija štirih sistemov: bombažna brisača, papirnata brisača, sušilnik rok s toplim zrakom in sušilnik rok s hladnim zrakom« potrjuje, da brisanje rok z bombažnimi brisačami prinaša najboljše rezultate. Premium Dry ponuja ekonomično in trajnostno rešitev.

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close