Žal "offcanvas-col1" ne obstaja.

Žal "offcanvas-col2" ne obstaja.

Žal "offcanvas-col3" ne obstaja.

Žal "offcanvas-col4" ne obstaja.

Have any Questions? +01 123 444 555
SI

Uporabljajte brisače, varujte okolje in
zaposlene

Držalo za svitke bombažnih brisač iz linije Bluecare by SALESIANER je odlična vizitka vašega podjetja, ki predstavlja higieno in trajnostni razvoj. Z uporabo bombažne brisače bodo vlaga in ostanki mila ter mikroorganizmov odstranjeni na koži prijazen in učinkovit način. Umazan in čisti del svitka brisače sta v držalu popolnoma ločena, kar zagotavlja visok nivo higiene. Po porabi 40 metrske tkanine se svitek brisače prevzame in obdela v pralnici s preizkušenimi standardiziranimi kemo-termičnimi dezinfekcijskimi pralnimi postopki.

Vaše prednosti

  • kakovostno upravljanje s tekstilom z učinkovitim čiščenjem
  • strokovna priprava pod strogimi higienskimi in okoljskimi zahtevami
  • zanesljiv prevzem in dostava svitkov brisač
  • okolju prijazno zaradi dolge življenjske dobe svitka brisače. Po končani življenski dobi se le-ta ponovno uporabi kot čistilna krpa za delavnice.
  • Namensko ločevanje: beli svitek brisače se uporablja v sanitarnih prostorih v bližini pisarniških prostorov, modri svitek pa v delovnih prostorih in delavnicah

 

Brisače iz tkanine so prijaznejše do okolja kot papirnate brisače

Študija, ki sta jo izvedla WIRTEX (Wirtschaftsverband Textil Service e.V.) in ETSA (European Textile Services Association), z naslovom »Okolju prijazno sušenje rok. Študija trajnostnega učinka tkanine in papirja« potrjuje, da ima sistem brisač iz tkanine očitne prednosti pred papirnatimi brisačami.

Brisače iz tkanine ustvarjajo do 95% manj odpadkov, porabijo do 48% manj energije in imajo do 29% manj toplogrednih učinkov kot papir iz svežih vlaken. Tudi študija „Higiensko sušenje rok. Primerjalna študija štirih sistemov: bombažna brisača, papirnata brisača, sušilnik rok s toplim zrakom in sušilnik rok s hladnim zrakom« potrjuje, da brisanje rok z bombažnimi brisačami prinaša najboljše rezultate. Premium Dry ponuja ekonomično in trajnostno rešitev.

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close