Žal "offcanvas-col1" ne obstaja.

Žal "offcanvas-col2" ne obstaja.

Žal "offcanvas-col3" ne obstaja.

Žal "offcanvas-col4" ne obstaja.

SI

Delovna oblačila za industrijo, trgovino, hotelirstvo in gostinstvo ter zdravstveni sektor

Delovna obleka za različna delovna področja je ključna za zagotavljanje enotnega videza med zaposlenimi kot tudi za prepoznavnost podjetja. Hkrati pa mora izpolnjevati stroge varnostne standarde glede nege, vzdrževanja in kakovosti materialov. Z več kot 100-letnimi izkušnjami pri dobavi in ​​najemu tekstila je SALESIANER vodilni na avstrijskem trgu in zanesljiv logistični partner.

Ponudba vključuje visokokakovostna delovna oblačila, kot so izdelki HiVis, osebna varovalna oprema (OVO) in omarice. S tem omogoča sistemske rešitve za predelovalno industrijo, trgovino in javni sektor. SALESIANER ponuja tudi celovito ponudbo oblačil za strežbo, kuharska oblačila, oblačila za hotelirstvo in gostinstvo - od predpasnikov, hlač, vse do modernih oblačil za hotelsko osebje.

Za zdravstveni sektor ponujamo oblačila za zaposlene, kot so hlače, tunike, polo majice, srajce in plašči v različnih modelih za vsa zdravstvena in negovalna področja v bolnišnicah, ustanovah za nego, rehabilitacijskih centrih in domovih za ostarele. Našo ponudbo dopolnjujejo funkcionalna oblačila, ki so glede na področje dela na voljo v različnih barvah. Zaščitni plašč, certificiran kot osebna varovalna oprema, zagotavlja varnost pri ravnanju z nalezljivimi boleznimi. Za nemedicinsko osebje (kuhinja, tehnika, nosači) lahko zaposlenim zagotovimo kuharska oblačila, oblačila za tehnike in sodobna poslovna oblačila.

Z veseljem vam
svetujemo!

Pokličite nas

ali pa želite

Povratni klic
Priimek*
Naziv podjetja*
Telefon*
Poštna številka*
Izračunajte 3 plus 5.

Aktualne informacije

Za celovit vpogled si prenesite dodatne informacije o tej temi.

salesianer delovna oblacila brosura 5c2f8cc6
You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close