Najem tekstila za maksimalno –varnost v operacijski sobi in trajnostni razvoj

Naši visokokakovostni visokotehnološki materiali izpolnjujejo vse zahteve in standarde za sterilne operacijske tekstilije za večkratno uporabo, kar zagotavljamo tudi z rednim preverjanjem pralnih procesov in postopkov v pralnici, ki jih izvajajo pooblaščenee institucije v skladu z ustreznimi standardi.

Ankete potrjujejo visoko udobje nošenja zračnih operacijskih tekstilij za večkratno uporabo. Zračnost omogoča zmanjšanje fizioloških obremenitev, kot so npr. slabo počutje, vročinski stres kot tudi zmanjšanje sposobnosti koncentracije in ogromno tveganje za povečano znojenje.

Operacijske tekstilije za večkratno uporabo ne ponujajo le udobja, varnosti in gospodarnosti, temveč tudi trajnostno dodano vrednost na področju varovanja okolja in zmanjšanja količine odpadkov.

Za pakete operacijskih tekstilij za večkratno uporabo SALESIANER velja jasno opredeljen logistični postopek, v sklopu katerega nam barkoda paketa  omogoča popolno sledenje kot tudi sistematično evidentiranje vsakega paketa. Vse to zagotavlja preglednost in varnost za naše stranke.