Higiena perila

Profesionalni dezinfekcijski postopki pranja za vašo varnost

Popolna higiena perila v hotelih in restavracijah je vse bolj pomembna  zahteva gostov. Strokovno upravljanje s perilom   prinaša večjo varnost in preprečuje prenos mikroorganizmov. Najem perila pri SALESIANER – ju zajema standardizirane dezinfekcijske pralne postopke, ki se izvajajo z redno dezinfekcijo pri 60° C.  Neodvisni univerzitetni in higienski inštituti redno preverjajo in ocenjujejo procese, to utemeljujejo s strokovnimi poročili, gostom pa zagotavljajo varnost higiensko neoporečnega perila.

 

Popolna higiena kakovostnih zaščitnih prevlek

Posebne tekstilije
Prevleke nudijo zaščito vzmetnic in vzglavnikov in s tem gostom zagotavljajo visoko stopnjo higienske neoporečnosti.

SALESIANER zagotavlja garancijo higiene za vse najemne tekstilije s standardiziranimi  dezinfekcijskimi pralnimi postopki, ki jih redno revidirajo in ocenjujejo neodvisni inštituti.

Izvedi več
Zaščitna prevleka za vzmetnico
Zagotavlja miren in sproščujoč spanec ter varnost za vaše goste.

Prevleka je zračna, neprepustna za tekočine in nudi popolno zaščito pred pršicami in mikroorganizmi. Je enostavna za uporabo in se preprosto povleče čez vzmetnico.

Izvedi več
Zaščitna prevleka za vzglavnike
Potrebna je tudi zaščita za vzglavnike in blazine. Za želeno zaščito pred pršicami in mikroorganizmi na prevlekah je priporočljivo kakovostno higiensko vzdrževanje.

Prevleka se preprosto povleče čez vzglavnik, kar omogoča varno in zanesljivo zaščito.

Izvedi več