Mi ne obljubljamo. Mi zagotavljamo.

Vaš partner na področju kakovosti

SALESIANER MIETTEX je vaš partner za najem tekstilij. Najvišji standardi kakovosti za točnost, čistočo, zanesljivost so obvezujoči, tako kot so tudi inovativne rešitve. Poleg tega postavlja SALESIANER MIETTEX vedno nove standarde. Cilj je postati najboljši in najboljši tudi ostati.

Vrednote, kot so spoštovanje in empatija v osebnih stikih, so osnovna kultura podjetja. Po njih se ravnamo tako znotraj podjetja kot v odnosu do strank. Od osebnega servisa do izpeljave zapletenih logističnih nalog.

Postopki so predmet dovršenega sistema kakovosti, ki skrbi za kontrolo in optimizacijo procesov preko logistike in servisa najema.


Z garancijami v obliki lastnih certifikacijskih znamk za higieno in trajnostni razvoj, oskrbo in zadovoljstvo je SALESIANER MIETTEX pionir na področju merjenja kakovosti storitev. Ta varnost temelji na inovativnih, standardiziranih procesih in prinaša našim strankam pomembno prednost. Jasen strateški cilj je zagotoviti kakovostne proizvode in nuditi razumljive prednosti servisa. 

Certifikati:
ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 50001, EN 14065, BS OHSAS 18001.

© SALESIANER MIETTEX GmbH