Žal "offcanvas-col1" ne obstaja.

Žal "offcanvas-col2" ne obstaja.

Žal "offcanvas-col3" ne obstaja.

Žal "offcanvas-col4" ne obstaja.

SI

Hotelirstvo, gastronomija in catering

Dolg delovni dan v kuhinji restavracije, v strežbi ali gospodinjstvu v vašem hotelu je lahko včasih poln dogodkov in izzivov. Z ustrezno izposojo perila pri SALESIANER-ju lahko zagotovite, da imajo vaši zaposleni  vedno na voljo zadostno količino hotelskega tekstila, ki ga potrebujejo za  vsakodnevna opravila. Ne glede na to, ali potrebujete posteljnino, brisače ali namizno perilo za hotel ali restavracijo, se lahko vedno zanesete na naše najemno perilo!

Kot zanesljiv partner hotelske industrije vas podpiramo pri zagotavljanju, da so vaši apartmaji, počitniški hoteli, hotelske vasi ali mestni hoteli vedno opremljeni s perilom najboljše kakovosti. Hotelski gostje ekoloških hotelov ter termalnih in wellness hotelov se počutijo še posebej udobno v organski posteljnini in organskih brisačah, ki jih ponuja SALESIANER.

In ker nam je mar za dobro počutje vaših gostov, si želimo tudi, da bi vaši zaposleni z veseljem opravljali svoje delo. V ta namen nudimo celovito ponudbo oblačil, ki sega od kuharskih oblačil do predpasnikov, hlač, polo majic in T-majic do tunik za vaše gospodinjsko osebje in seveda tudi certificiranih oblačil, skladnih s HACCP.

Z veseljem vam
svetujemo!

Pokličite nas

ali pa želite

Povratni klic
Priimek*
Naziv podjetja*
Telefon*
Poštna številka*
Seštejte 6 in 1.
You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close