Žal "offcanvas-col1" ne obstaja.

Žal "offcanvas-col2" ne obstaja.

Žal "offcanvas-col3" ne obstaja.

Žal "offcanvas-col4" ne obstaja.

SI

Farmacija in mikroelektronika

Čisti prostori so posebni prostori, kjer je treba vzdrževati nizko koncentracijo delcev v zraku. Tehnologija čistih prostorov se uporablja predvsem v proizvodnji polprevodnikov, optiki in laserski tehnologiji, znanosti, medicinskih raziskavah in v farmacevtski industriji.  

Strokovno osebje potrebuje za delo v popolnoma čistem okolju  ustrezno opremo za čiste prostore. Za pravilno izbiro materialov za izdelke do nege in priprave le-teh je potrebno ustrezno znanje.  SALESIANER ponuja širok izbor tekstila za čiste prostore - od kombinezonov, pokrival, škornjev in očal za čiste prostore in spodnjega perila za zaposlene, ki delajo v čistih prostorih. Dodatna oprema za čiste prostore, kot so krpe iz mikrovlaken, mopi, servisni vozički, teleskopske palice ali držala za mope, so na voljo kot izdelki za najem ali nakup.

SALESIANER poleg čistilnih izdelkov in strokovnega svetovanja ponuja tudi praktično storitev najema omaric, "storitev na kraju samem", z usposobljenimi pomočniki za oskrbo, pametnimi omarnimi rešitvami in avtomati za oblačila. Sistem vodenja kakovosti ter certificirani postopki in procesi zagotavljajo optimalne rezultate pri storitvi čistih prostorov. Integrirane črtne kode zagotavljajo pregleden vpogled, našim strankam pa sta na voljo tudi aplikacija za popravilo in lasten spletni portal za povpraševanje in dodatne informacije.

Z veseljem vam
svetujemo!

Pokličite nas

ali pa želite

Povratni klic
Priimek*
Naziv podjetja*
Telefon*
Poštna številka*
Kakšna je vsota 9 in 7?
You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close